FAQ

Covid-19 (Corona virus)

Covid-19, oftewel het Corona virus, treft de evenementenbranche hard. Hierdoor lukt het ons niet om dit jaar de tweede editie van Nablijven Festival te organiseren. Door de geldende overheidsmaatregelen en de onzekerheid die dit met zich mee brengt verplaatsen we Nablijven Festival naar 2021.

Mocht je vragen hebben, een vet idee voor de line-up of zelf willen draaien op Nablijven Festival? Mail dan naar info@nablijvenfestival.nl

Wat is Nablijven Festival?

Nablijven Festival wordt in 2019 voor het eerst georganiseerd voor en door de jeugd uit en rondom Etten-Leur. De organisatie van Just Dance Outdoor stelt haar festivalterrein ter beschikking om zo de jeugd van onder de 18 een uniek festival te laten beleven.

Waar is Nablijven Festival?

Nablijven Festival vind plaats in het Brabantpark te Etten-Leur. Op het festival terrein van Just Dance Outdoor. Dit is gelegen in de kom van de Parklaan en de Couperuslaan. Navigatieadres: Stijn Streuvelslaan.

Voor wie is Nablijven Festival?

Nablijven Festival is voor alle jeugd tot 18 jaar.  Hierbij hanteren we een minimum leeftijd van 12 jaar. Door middel van kaartcontrole in combinatie met het tonen van je ID wordt hier duidelijk op toegezien.

Maar….Wij willlen graag dat alle jeugd een mooie festival dag met vrienden kan beleven. dus ben je net 18, maar zijn je vrienden nog 17, dan mag jij ook gewoon binnen. Alleen is er voor niemand alcohol op het terrein. NIX18

Van hoe laat tot hoe laat is Nablijven Festival?

De deuren gaan op vrijdag 14 juni om 19.00u open. Daarna gaan we tot maximaal 0.00u door met het gezelligste festival voor de jeugd onder de 18!

Hoe gaan wij om met alcohol, drug en geweld?

Op Nablijven Festival hanteren wij een zero-tolerance beleid voor alcohol, drugs en geweld. In samenwerking met We Are Bright Security zien we er op toe dat er geen alcohol en/of drugs het terrein op komen. Door middel visitatie (fouilleren) bij de hoofdentree wordt ook eventuele alcohol en/of drugs in/op de persoon onderschept. Bij ons staat Veilig Uitgaan hoog op de agenda!

Wie organiseert Nablijven Festival?

Nablijven Festival is een idee geboren uit de behoefte voor activiteiten voor de jeugd onder de 18. Just Dance Outdoor zorgt dat het festival terrein vrijdagavond gereed is, waardoor de jeugd de kans krijgt om een professioneel festival te beleven. Voor deze unieke ervaring werkt Just Dance Outdoor samen met het Jongerenwerk en het jongerenplatform van Etten-Leur. Ook heeft Nablijven Festival de steun en support van de gemeente Etten-Leur.

Is er alcohol op het festival terrein te koop?

Nablijven Festival is exclusief voor de jeugd tot 18 jaar. Op de vrijdag van het festival is het volledige festivalterrein alcoholvrij.

Is het veilig uitgaan bij Nablijven Festival?

Nablijven Festival heeft veiligheid hoog staan. Door de samenwerking met een professionele security partner kunnen wij elke vorm van veiligheid op het festivalterrein waarborgen. De aanwezige security bemand de hoofdentree en de verschillende nooduitgangen op het festivalterrein. Ook loopt de beveiliging actief rond op het festivalterrein.

Is er EHBO aanwezig?

Nablijven Festival werkt ook met de gezondheid samen met professionele partners. Er is een professionele volledig ingerichte EHBO post aanwezig op het festival terrein. Ook loopt de EHBO actief rond.

Staat het geluid hard?

Op het festival terrein werken wij volgens het landelijke poppodium convenant. Dit houdt in dat het geluid niet harder dan 103 DbA op 25m van het podium staat. Uiteraard raden wij altijd aan om het gehoor te beschermen, hiervoor zijn oordoppen gratis verkrijgbaar op het festivalterrein.

Toiletten...

Op het festival terrein is 1 grote toiletgroep aanwezig. Wij werken met spoeltoiletten waarbij jongens/meisjes gescheiden is.

Welke Artiesten / DJ’s komen op Nablijven Festival?

De volledige Line up is te vinden in het menu, bij Line up. We hebben een mix weten te maken dus verschillende populaire acts. Het tijdsschema houden we nog even geheim, dit volgt in de week voor het Festival via onze social Media kanalen.

Is er een garderobe aanwezig?

Op Nablijven festival werken wij met kluisjes. De zogenaamde lockers zijn te huur voor € 5,00, daarnaast vragen we € 5,00 borg voor de sleutel. Totaal heb je voor 1 kluisje dus € 10,00 nodig, hiervan krijg je € 5,00 terug als je aan het einde van de avond je sleutel terug inlevert. In 1 kluisje passen, afhankelijk van de grootte, 3 jassen.

Is Nablijven Festival toegankelijk voor minder validen?

Het festival terrein heeft een gras ondergrond, hierbij hebben we geen verharde gedeelten. Wel is de entree toegankelijk voor rolstoelen en is er een mindervalide toilet aanwezig bij de EHBO.

Wanneer start de kaartverkoop?

De kaartverkoop van Nablijven Festival is inmiddels volop aan de gang, alle Early Birds tickets vlogen de deur uit en zijn allemaal uitverkocht. Nu zijn de reguliere kaarten in de verkoop a € 15,00 per stuk. Voor de hechte vrienden zijn er speciale groepstickets te krijgen, 5 tickets voor € 62,50 (€ 12,50 per stuk).

Tickets zijn te koop via de link op deze website.

Hoe kom ik in contact met de organisatie van Nablijven Festival?

Via het menu, via contact kun je met ons in contact komen. Wij staan graag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Zijn er jongerenwerkers op het festival aanwezig?

We werken bij Nablijven Festival nauw samen met JongerenWerk Etten-Leur. Zij zijn de ogen en oren van het festival. Ook tijdens het festival (maar ook daarvoor en daarna) zijn zij in touw om alles in goede banen te leiden. Met al je vragen kun je dus ook bij hun terecht.

Moet ik mijn entreeticket uitprinten?

Bij de entree van het festival wordt je ticket gescand. dit kan vanaf je mobiele telefoon scherm indien deze geen beschadigingen bevat. twijfel je? print dan altijd even je ticket uit, een uitgeprint ticket werkt 100%

Hoe betaal ik mijn drankje(s) op Nablijven Festival?

Op Nablijven Festival werken wij met een unieke Nablijven Festival token. 1 token kost € 2,50. Tokens zijn op het terrein te koop bij onze speciale token automaten. We hebben automaten voor PIN en automaten voor CASH. Je koopt de tokens per 4 stuks (1 strip), 1 strip (4 tokens) kost dan € 10,00.

Zijn er tickets aan de deur te koop?

Er zijn kaarten aan de deur te koop, het is echter makkelijker om de tickets online te bestellen. de online ticketshop blijft open.

Ik wil een zakelijke bijdragen leveren aan Nablijven Festival als sponsor.

Nablijven Festival wordt georganiseerd en gedragen door de organisatie van Just Dance Outdoor, wat op de zaterdag na Nablijven Festival op hetzelfde terrein plaatsvind. Ondanks deze draagkracht zijn we altijd op zoek naar zakelijke partners die de jeugd van Etten-Leur en omstreken een warm hart toedragen. Samen staan we sterker en kunnen we mooie dingen realiseren voor de kids onder de 18.